viertakt_inkoop

Inkoop

Zonder inkoop is verkoop niet mogelijk!

Natuurlijk hopen wij dat zo veel mogelijk liefhebbers zo lang mogelijk op hun Honda willen en kunnen blijven rijden. Wij realiseren ons natuurlijk ook dat er veel omstandigheden kunnen zijn waardoor je moet stoppen met deze mooie hobby.

Het liefst zouden wij iedereen adviseren de bromfiets te bewaren voor een later moment. De interesse in oldtimers zal altijd blijven bestaan en een mooie, goed onderhouden oldtimer houdt zeker zijn waarde. Maar als je je spullen dan toch kwijt wilt of moet is het zinvol eens bij ons langs te komen. Wij kunnen alleen verkopen als we ook blijven inkopen.

Ons uitgangspunt is dat wij willen dat alle partijen tevreden zijn dus ook de mensen die hun spullen aan ons verkopen.

Verkopen aan de Viertaktschuur?

Of vul onderstaand formulier in:

Waar moet je rekening mee houden als je spullen aan de viertaktschuur wilt verkopen?

 • Neem legitimatie mee!

  Jammer genoeg weet ik uit ervaring dat ook de Honda Oldtimers worden gestolen. Iedereen kent het gezegde zonder helers (dit zijn mensen die gestolen goederen kopen) geen stelers en dat maakt dat ik alleen maar inkoop van mensen die zich kunnen en willen legitimeren.

 • Bromfietsen met kenteken

  Bromfietsen met kenteken koop ik natuurlijk ook in maar alleen als u een volledig compleet kenteken bij aanwezig is dat op naam staat van de persoon die de bromfiets aan biedt. Uiteraard wordt de bromfiets door mij, na de aankoop direct gevrijwaard.  Het vrijwaringsbewijs krijgt u mee zodat u geen problemen met de RDW kunt krijgen.

 • Wat krijg ik voor mijn spul?

  Een oldtimer opknappen kost vaak veel tijd en geld en het bij een bedrijf verkopen van een bromfiets of van onderdelen kan een teleurstelling opleveren mocht je een megabedrag in je hoofd hebben.  Je moet je realiseren dat het particulier verkopen van je bromfiets en/of onderdelen aanzienlijk minder snel gaat maar wel altijd meer oplevert.

 • Inkoop- versus verkoopprijzen

  Realiseer je dat wij met ons bedrijf kosten moeten maken om het bedrijf gaande te houden. De omzetbelasting is alleen al 21% en dan komen er nog veel andere kosten bij. De inkoop bedragen zijn dan ook lager als de prijzen waarvoor de door u te verkopen onderdelen op mijn site staan.

 • Wij kunnen ook bij u langs komen.

  Natuurlijk heeft niet iedereen voldoende vervoers mogelijkheden om met zijn partij te verkopen onderdelen bij ons langs te komen. Uiteraard willen wij uw kant op komen als de partij die u wilt verkopen voldoende groot is. Bel gewoon even dan maken wij een afspraak.  Stuur mij dan ook wel even een mailtje met foto’s van de partij die u wilt verkopen.

Translate »

NEW NAME, NEW WEBSITE

Viertaktschuur has a new name: Fourstrokebarn. For now, the Viertaktschuur website has the most content, but will not be updated anymore. The Fourstrokebarn website has the most recent updates.

De Viertaktschuur gaat verder als Fourstrokebarn. Voorlopig heeft deze site nog de meest inhoud, maar hij zal niet meer worden geupdate. Het meest recente aanbod vind je op fourstrokebarn.com

Nieuwste collectie / newest collection

Grootste collectie / Biggest collection