viertakt_betaalmethoden

Verzendkosten

GRATIS verzending in Nederland en Belgie als de onderdelen bij elkaar meer kosten als  € 200. Van belang is voor u dat wij ons baseren op de werkelijke verzendkosten en dat naarmate de bestelling groter is de verzendkosten afnemen. U betaald dus nooit teveel.

[divider_padding]

Hoe meer u koopt hoe lager de verzendkosten.

Als U onderdelen koopt voor een bedrag tot €100 dan betaalt u de hiervoor aangegeven verzendkosten; Koopt u onderdelen voor een hoger bedrag dan gaat er, voor elke keer dat u een honderdtal passeert, €7 van de verzendkosten af.
Bijvoorbeeld u woont in Belgie en koopt voor € 205 aan onderdelen. U passeert zowel de €100 als de €200 en krijgt dan dus €14 korting.  De onderdelen worden u dan gratis {€14 - (2x€7)=0} toegezonden.

Het kan zijn dat u een klein onderdeeltje nodig heeft dat in een envelop past.  Dit kan als de enveloppe met inhoud door de brievenbus past (maximaal formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm).  De kosten van deze verzending bedragen €4. Bij het verpakken van de artikelen stellen wij vast of verzending in een enveloppe mogelijk is. Indien dat het geval is verzenden wij het artikel in een enveloppe en boeken wij het door u teveel betaalde bedrag aan verzendkosten terug op uw rekening.

Maten en gewichten.  Een pakket is nooit zwaarder als 30 kg.  Mochten de door u gekochte onderdelen gezamenlijk zwaarder als 30 kg zijn dan verdelen wij de onderdelen over meerdere pakketten. Ook als een pakket (qua omvang) niet door de vervoerder geaccepteerd zal worden kan tot gevolg hebben dat wij de onderdelen in 2 pakketten zullen verzenden. De maten zijn een maximale lengte van 175 cm en een maximale omtrek (dubbele breedte plus dubbele hoogte plus lengte) van 300 cm.

Bromfietsen kunnen uiteraard ook bezorgd worden.  De door u gekochte bromfiets kan uiteraard ook thuis gebracht worden. De prijzen hiervoor zij echter van heel veel omstandigheden afhankelijk. Niet alleen de afstand maar ook de snelheid waarmee u de bromfiets geleverd wilt krijgen is bepalend voor de hoogte van het door u te betalen bedrag.   Afspraken over de kosten voor het bezorgen van een bromfiets maken wij graag mondeling met u zodat met alle wensen rekening gehouden kan worden. De gemaakte afspraken worden uiteraard schriftelijk bevestigd.

De verzekering van uw pakket is uiteraard geregeld. Alle pakketten zijn standaard verzekerd tot € 520,- (per pakket). Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening.

De verzendkosten verschillen per land. Wij verzenden in principe via DPD en de verzendkosten die wij in rekening brengen zijn voor:

Nederland (NL) €9;
België (BE) €14;
Bosnie (BA) €48;
Bulgarije (BG) €48;
Denemarken (DK) €22;
Duitsland (DE) €16;
Estland (EE) €48;
Finland (FI) €40 ;
Frankrijk (FR) €27;
Griekenland (GR) €54;
Hongarije (HU) €48;
Ierland (IE) €49;
IJsland (IS) €64;
Italie (IT) €43;
Kroatie (HR) € 48;
Letland (LV) €48;
 Liechtenstein (LI) €22;
Litouwen (LT) €48;
Luxemburg (LU) € 16;
Monaco (MC) €28;
Noorwegen (NO) €43;
Oostenrijk (AT) €22;
Polen (PL) €45;
Portugal (PT) €45;
Roemenië (RO) €48;
Servië (RS)  €48;
Slovenië (SI) €48;
Slowakije (SK) €48;
Spanje (ES)  €40;
Tsjechië (CZ) €48;
Verenigd
Koninkrijk (GB) €28;
Zweden (SE)  €43;
Zwitserland (CH)   €22.

Tot slot, bij het plaatsen van een bestelling worden verzendkosten automatisch berekend. De hier voor aangehaalde kortingen zijn in het betaaloverzicht doorgevoerd. 

Het leukste is natuurlijk om gewoon langs te komen, uw artikelen uit te zoeken en na gezellig een bakkie koffie te hebben gedronken weer verder te gaan. Wij realiseren ons dat langskomen niet altijd tot de mogelijkheden behoort of dat het op laten sturen van de uitgezochte artikelen gewoon beter uit komt.

Translate »

NEW NAME, NEW WEBSITE

Viertaktschuur has a new name: Fourstrokebarn. For now, the Viertaktschuur website has the most content, but will not be updated anymore. The Fourstrokebarn website has the most recent updates.

De Viertaktschuur gaat verder als Fourstrokebarn. Voorlopig heeft deze site nog de meest inhoud, maar hij zal niet meer worden geupdate. Het meest recente aanbod vind je op fourstrokebarn.com

Nieuwste collectie / newest collection

Grootste collectie / Biggest collection